Op zaterdag 15 januari in de Mast:

Great American Night!

Laat u meevoeren op een muzikaal avontuur doorheen de geschiedenis van de Amerikaanse muziek. Verschillende muziekstijlen gaande van jazz, pop, soul, swing tot bigband vanaf de jaren 1950 tot nu passeren de revue. Geniet van de bekende hits van Frank Sinatra, Billy Joël, Stevie Wonder en vele anderen met de twee gastartiesten begeleid door een Torhouts superieur harmonieorkest.

Tickets verkrijgbaar via www.ticketwinkel.be

Lady Linn

Jazz, pop en soul. Voor Lady Linn en haar groep The Magnificent Seven is het een kolfje naar hun hand. Eerder brak de Oost-Vlaamse door met eigen werk als That’s Allright en A Love Affair. In 2017 deed Lady Linn mee aan het derde seizoen van Liefde voor Muziek.

Michiel De Meyer

Bekend bij het grote publiek als acteur door zijn rol als Arne in de Vlaamse soap Thuis en als Jules Curtis in de Vlaamse jongerenreeks Ghost Rockers. Ook in de musicalwereld is Michiel De Meyer intussen een grote naam met prominente rollen in producties als ‘40-‘45 en Daens. Michiel won in 2017 Steracteur Sterartiest op de zender één.

De Toâpe Geraapte

Deze vijf muzikale luipaarden zorgen voor ambiance in de keet. Hun uitgebreide setlist omvat snoeiharde rock over platte ambiance tot betoverende a capella-nummers. In 2021 namen ze deel aan Belgium’s Got Talent. Een ideale afsluiter van de avond!

Het Houtlands Harmonieorkest

Onze harmonie kent u ongetwijfeld al. Uiteraard ziet u ons deze avond ook op het podium. Dit zowel met Lady Linn, Michiel De Meyer als alleen.

nieuwjaarsconcert

Na de grote Corona-pauze, kan u ons eindelijk terug aan het werk zien tijdens het Triple Concert. Daar treden achtereenvolgens onze Benjamins, ons Jeugdensemble en het Harmonieorkest zelf op. Zet hiervoor alvast zaterdagavond 16 oktober in uw agenda.

Bestel snel uw tickets (genummerde plaatsen) via www.ticketwinkel.be

affiche_triple_concert

Op vrijdag 12 maart repeteerden we sedert lang terug samen. Voorlopig wel nog elk vanuit zijn kot, maar het is al een begin. Dit doen we vanaf nu elke 14 dagen. Meer weten? Lees dit artikel.

.
online_repetitie

toppers

“We stellen u met trots onze nieuwe voorzitter, Dajo Huylebroeck, voor:

dajo