Allen welkom op ons voorjaarsconcert met o.a. een sublieme performance van onze soliste Louisa op altsax!

Bestel snel uw tickets (-12j. gratis) via www.ticketwinkel.be

affiche_concert

Lousia Declerq studeert dit jaar af aan het CONSERVATORIUM Gent. Als voorbereiding op haar masterproef brengt ze het prachtige werk Concerto Comenia van Maarten De Splenter op ons Voorjaarsconcert. Lousia speelt al van kleins af aan bij het Houtlandse Jeugdensemble waarna ze snel doorstroomde naar Het Houtlands Harmonieorkest. Een plezier om zo de cirkel rond te maken en het eindexamen te kunnen begeleiden in de Miry zaal te Gent.

Bestel snel uw tickets (-12j. gratis) voor dit concert via www.ticketwinkel.be

krant

toppers

Na de grote Corona-pauze, kan u ons eindelijk terug aan het werk zien tijdens het Triple Concert. Daar treden achtereenvolgens onze Benjamins, ons Jeugdensemble en het Harmonieorkest zelf op. Zet hiervoor alvast zaterdagavond 16 oktober in uw agenda.

Bestel snel uw tickets (genummerde plaatsen) via www.ticketwinkel.be

affiche_triple_concert

Op vrijdag 12 maart repeteerden we sedert lang terug samen. Voorlopig wel nog elk vanuit zijn kot, maar het is al een begin. Dit doen we vanaf nu elke 14 dagen. Meer weten? Lees dit artikel.

.
online_repetitie