vzw De Jongelingskring organiseert naar jaarlijkse gewoonte opnieuw een kaas- en boterverkoop. Nog tot 28 november kan je bolletjes kaas (€13) en pakjes boter (€4) bestellen via bestuursleden en muzikanten. Alle bestellingen worden geleverd in december.

Of stuur gewoon een mailtje met uw verlanglijstje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De gegevens die we daarvoor van u nodig hebben, vindt u op dit bestelformulier

dixmudaOp zaterdag 8 oktober in de Mast:

Great American Night!

Laat u meevoeren op een muzikaal avontuur doorheen de geschiedenis van de Amerikaanse muziek. Verschillende muziekstijlen gaande van jazz, pop, soul, swing tot bigband vanaf de jaren 1950 tot nu passeren de revue. Geniet van de bekende hits van Frank Sinatra, Billy Joël, Stevie Wonder en vele anderen met de twee gastartiesten begeleid door een Torhouts superieur harmonieorkest.

Tickets verkrijgbaar via www.ticketwinkel.be

Lady Linn

Jazz, pop en soul. Voor Lady Linn en haar groep The Magnificent Seven is het een kolfje naar hun hand. Eerder brak de Oost-Vlaamse door met eigen werk als That’s Allright en A Love Affair. In 2017 deed Lady Linn mee aan het derde seizoen van Liefde voor Muziek.

Michiel De Meyer

Bekend bij het grote publiek als acteur door zijn rol als Arne in de Vlaamse soap Thuis en als Jules Curtis in de Vlaamse jongerenreeks Ghost Rockers. Ook in de musicalwereld is Michiel De Meyer intussen een grote naam met prominente rollen in producties als ‘40-‘45 en Daens. Michiel won in 2017 Steracteur Sterartiest op de zender één.

Het Houtlands Harmonieorkest

Onze harmonie kent u ongetwijfeld al. Uiteraard ziet u ons deze avond ook op het podium. Dit zowel met Lady Linn, Michiel De Meyer als alleen.

concert_american_nightLousia Declerq studeert dit jaar af aan het CONSERVATORIUM Gent. Als voorbereiding op haar masterproef brengt ze het prachtige werk Concerto Comenia van Maarten De Splenter op ons Voorjaarsconcert. Lousia speelt al van kleins af aan bij het Houtlandse Jeugdensemble waarna ze snel doorstroomde naar Het Houtlands Harmonieorkest. Een plezier om zo de cirkel rond te maken en het eindexamen te kunnen begeleiden in de Miry zaal te Gent.

Bestel snel uw tickets (-12j. gratis) voor dit concert via www.ticketwinkel.be

krantAllen welkom op ons voorjaarsconcert met o.a. een sublieme performance van onze soliste Louisa op altsax!

Bestel snel uw tickets (-12j. gratis) via www.ticketwinkel.be

affiche_concertNa de grote Corona-pauze, kan u ons eindelijk terug aan het werk zien tijdens het Triple Concert. Daar treden achtereenvolgens onze Benjamins, ons Jeugdensemble en het Harmonieorkest zelf op. Zet hiervoor alvast zaterdagavond 16 oktober in uw agenda.

Bestel snel uw tickets (genummerde plaatsen) via www.ticketwinkel.be

affiche_triple_concert