Op 30 april gaat het "Unmuted" concert door van ons Houtlands Jeugdensemble en onze Houtlands Benjamins. Dit in de Biekorf (Torhout) om 19u30.

Tickets zijn verkrijgbaar via de leden van ons jeugdbestuur of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer info, zie:

dubbelconcert

Tijdens het laatste weekend van oktober verbroedert onze jeugd met de jeugdharmonie van Peer. Op zaterdag spelen ze samen een concert en op zondag is het tijd voor ontspanning. Meer in onderstaand artikel uit de Krant van West-Vlaanderen:

verbroedering_peer

bestuursvernieuwing_jeugd

Mooi artikel in de Krant van West-Vlaanderen over onze kersverse voorzitter van de jeugd: Jitske Debruyne.

jitske_jeugdbestuur

De Brouckere exclusief voor onze jeugdorkesten. Mis dit niet!

Reserveren per bubbel. Wij zorgen voor de nodige vrije ruimte in de zaal om er een coronaproof concert van te maken.

Bestel snel uw tickets via www.ticketwinkel.be

flyer voorkant